miercuri, 5 ianuarie 2011

Legalizarea prostituţiei – frecare de mentă

Citeam şi mă minunam ce le mai trece prin cap “aleşilor noştri”: legalizarea prostituţiei.

Dar nu sub orice formă. Au şi ei o limită. Doar pentru heterosexuali. Ce homofobi, dom’le! Şi au găsit o scuză: să facă o concesie bor-ului (nu al sombreroului!).

Chestia asta ar aduce bani la buget, zic ei. Păi aşa îşi va reveni România din criză, legalizând tot ce se face momentan “la negru”? Atunci poate că nu ne va mai mira un proiect de lege vizând traficanţii de droguri, de exemplu. Deh, fac şi ei un ban. Hai să-i impozităm ca să acoperim găurile din buget. Eu zic că ar trebui să-şi bage minţile în cap şi să înceapă să producă; să nu mai fim o ţară de bişniţari. A, şi prostituţia e un mers “la produs”... s-au scos.

Păi credeţi că evaziune fiscală nu se poate face într-un bordel? Vine controlul în timpul orelor de lucru (tot specificau obligativitatea afişării programului)? Ei, poate vor avea şi clienţi care se simt mai bine în prezenţa voyeuriştilor. Să fim serioşi: cine ar insista să i se taie chitanţă? Ca să i-o deconteze şeful? Sau nevasta?

De-ar fi prostituţia singura problemă în România asta cutremurată de politicieni mai ceva decât invadatorii din secolele XIV-XVI!

Niciun comentariu:

Primăvara

  De sub pătura de nea a ieșit un ghiocel , Iar o mic ă viorea s-a întins încet spre el. Mii de rândunele peste dealuri vin Și râul de...